Loonbedrijf Groeneveld B.V. is van oudsher een bedrijf met activiteiten in het agrarische loonwerk. De eerste registratie in een officieel handelsregister dateert van 1917. Vier generaties terug is begonnen met (koren-)maaien met paarden, waarna vanzelfsprekend de eerste dorskasten en tractoren ten tonele verschenen. Natuurlijk is de verregaande mechanisering van de verschillende werkzaamheden ook ons bedrijf niet voorbij gegaan, en bestaat ons machinepark uit moderne machines.

Heden ten dage is de agrarische sector nog steeds één van de pijlers van ons bedrijf. Daarnaast zijn er in de loop van de tijd activiteiten ontplooid die een duidelijk agrarisch raakvlak hebben.
U moet dan denken aan cultuurtechnische en grondverzetwerkzaamheden. Ook de opdrachtgevers komen uit de diverse sectoren.
Allereerst natuurlijk de agrarische klanten, maar ook waterschappen, gemeentes, natuurorganisaties, aannemers en particulieren weten onze kwaliteiten te waarderen. Hierbij is ons werkgebied niet alleen beperkt tot Voorne-Putten.

In 2012 bestaat Loonbedrijf Groeneveld B.V. 95 jaar! Dit is gevierd met een groots opgezette open dag. Tevens is er een diapresentatie samengesteld met foto’s uit het bedrijfsarchief, die de ontwikkeling van het bedrijf door de jaren heen weergeeft.
Op de link hieronder kunt U deze presentatie bekijken.